- en gave til deg eller din partner

A0176 small2En hilsen fra Fotografen

Vi kvinner er utrolig kritisk når det gjelder vår egen kropp, kanskje er det noen kilo for mye, dobbelthake, stor bak, rynker osv. Hvorfor er vi så kritiske til oss selv? De som er glad i oss, liker oss sannsynligvis akkurat slik vi er og har ikke noe ønske om forandring.

Jeg har drevet fotostudio i 7 år og tatt varierte bilder for både familier og bedrifter. Det jeg har sett er at kvinner nesten alltid er de som tar initiativet til fotografering, men veldig sjeldent er det dem selv de ønsker å få fotografert. Å se et godt bilde av seg selv hjelper på egenfølelsen. Å bli fotografert i undertøy er kanskje utenfor komfortsonen og tanken for de fleste, men nettopp det å bevege seg ut på litt «utrygg grunn» vil styrke selvtillitten og krydre hverdagen.

Jeg ønsker å vise deg at uansett alder og fasong så er du vakker og med riktig bruk av lys, effekter og billedbehandling så kan vi sammen skape bilder du kan være stolt av. Like viktig som et godt billedresultat er det for meg at du føler deg trygg og godt ivaretatt under fotograferingen.

Jeg er ganske sikker på at du vil bli overrasket over billedresultatet.

Selv om ingen av bildene er uanstendige, så er dette en personlig fotografering som jeg behandler konfidensielt.

Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen!